tomvandoveren@gmail.com          06-22979281                                                          

  ABN-Amro: 476406803             IBAN: NL67ABNA0476406803            BTW: NL 112144196 B01          KvK-Rotterdam: 24179964                                              foto: eigen werk (boven: Weena, Rotterdam)

HOME
Veldwerk      

vDma beschikt in ruime mate over de praktijkervaring van het runnen van een callcenter. Telefonisch veldwerk is kostbaar. Daarom zijn de selectie van enquĂȘteurs, briefing en debriefing, motivatie en bijsturing waar nodig, onderdelen van het werkproces van een veldwerkbureau waar nooit genoeg aandacht voor kan zijn. Ondanks het vertrouwen in de kwaliteit van een geselecteerd veldwerkbureau dient een opdrachtgever zich op zakelijke wijze te bemoeien met de uitvoering. Bijsturing tijdens het veldwerk kan noodzakelijk en zinvol blijken. Het is zaak vinger aan de pols te houden.

vDma kan worden gevraagd het geschikte veldwerkbureau te helpen selecteren (al dan niet via een aanbestedingsprocedure), hen te briefen, en de voortgang en kwaliteit van het veldwerk te bewaken.

Via het netwerk heeft vDMA snelle toegang tot vertrouwde callcenters en online hosting. Hierbij neemt vDma een strict onafhankelijke houding aan.

     

Een zeer fraai staaltje veldwerk. Taalontwikkeling bij een kind > van GAGA naar WATER.